Inloggen
Gezagvoerder

Muijen, Cornelis van

Naam: Muijen, Cornelis van
Schepen waarop deze gezagvoerder heeft gevaren

Aantal gevonden schepen: 1
Naam Bouwjaar Type Voortstuwing Ship id
JONGE MARIA 0 Brik Sailing Vessel 11994 Bekijk schip

Overige informatie van deze gezagvoerder:

Familiegegevens en opleiding

Geen

 

De schepen van de kapitein

“Jonge Maria”

 

Overige bijzonderheden

Rotterdamsche Courant 28 februari 1815

Advertentie. Nicolaus Montauban van Swyndregt, Hubertus Montauban van Swyndregt en Frederik van Dam, makelaars binnen Rotterdam, zullen op dinsdag 14 maart 1815 des namiddags 4 uur ten huize van George Crabb, kastelein in het Badhuis, in de Boompjes, verkopen: het extra welbezeild Hollands gebouwd Brikschip, genaamd de JONGE MARIA, lang over Steven 76 voeten, wijd binnen de huid 21 en 1 half voeten, hol, van bovenkant van de kiel tot onder de watergangen 14 en 1 half voeten, alles Amsterdamse maat, liggende in de Wijnhaven te Rotterdam; breder bij Inventaris en nader onderrigting bij bovengemelde makelaars.

 

Rotterdamsche Courant 11 maart 1815

Advertentie. De veiling van het Brigantijn-Galjootschip de VROUW CATHARINA, aangekondigd tegen 14 maart 1815, zal geen doorgang vinden.

 

Rotterdamsche Courant 14 maart 1815

Advertentie. De veiling van het Brigantijnschip de JONGE MARIA, gevoerd bij kapt. Cornelis van Muyen, tegen hedennamiddag aangeslagen, is tot nadere advertentie uitgesteld. Nicolaus Montauban van Swyndregt, Hubertus Montauban van Swyndregt en Frederik van Dam, makelaars.