Inloggen
ELISABETH - ID 9273


Kroniekberichten

Datum 16 januari 1910
Krant NNO - Nieuwsblad van het Noorden
Type bericht Verkoop schepen

Advertentie. Dinsdag 1 februari 1910, des avonds te 8 uur, zal, in het café van de heer Top aan de Lage der-A te Groningen, ten verzoeke van de heer H. Tunteler, schipper aldaar, publiek worden verkocht:
Het in 1895 nieuw gebouwde staal-ijzeren tjalkschip, genaamd ELIZABETH, groot plm. 110 ton, met deszelfs opgoed en toebehoren; liggende in de Zuiderhaven te Groningen, alwaar het dagelijks is te bezichtigen. Inmiddels uit de hand te koop.
W. van Bommel van Vloten, notaris te Groningen, Munnekeholm 2.

Afbeelding
Datum 22 januari 1910
Krant NNO - Nieuwsblad van het Noorden
Type bericht Verkoop schepen

Advertentie. Dinsdag 25 januari 1910, des avonds te 8 uur, zal, in het café van de heer Top aan de Lage der-A te Groningen, ten verzoeke van de heer H. Tunteler, schipper aldaar, publiek worden verkocht: Het in 1895 nieuw gebouwde staal-ijzeren tjalkschip, genaamd ELIZABETH, groot plm. 110 ton, met deszelfs opgoed en toebehoren; liggende in de Zuiderhaven te Groningen, alwaar het dagelijks is te bezichtigen. Inmiddels uit de hand te koop. W. van Bommel van Vloten, notaris te Groningen, Munnekeholm 2.
(opm: zie ook NNO 160110)

Afbeelding
Datum 27 januari 1910
Krant NNO - Nieuwsblad van het Noorden
Type bericht Verkoop schepen

Groningen, 26 januari. Gisteravond werd ten overstaan van notaris Van Bommel van Vloten in het café Top alhier, publiek verkocht het tjalkschip ELISABETH. Verkocht voor NLG 3.200.

Afbeelding