Inloggen
VROUW CORNELIA - ID 16607


Kroniekberichten

Datum 11 november 1814
Krant AC - Amsterdamsche Courant
Type bericht Binnenlandse berichten gearriveerde, vertrokken schepen

Zeetijding: Te Cadix is de 28e gearriveerd het schip MINERVA, kapt. Geni, van Amsterdam.
De 31e oktober j.l. zijn te Gravesend gearriveerd de schepen VROUW LUBBEGINA, kapt. Engers, van Amsterdam; DE JONGE ANNA, kapt. Post en EMMA, kapt. Oever, beide van Harlingen; DE JONGE KLAAS, kapt. Becker; DE VROUW ANNA, kapt. H.J. Nagel; DE VROUW GESINA, kapt. Hendrikx, alle drie van Groningen; NEPTUNUS, kapt. Keper; DE JONGE PIETER, kapt. Boer; DE DRIE GEBROEDERS, kapt. Daniels; MORGENSTER, kapt. Kertensbout en DE VREDE, kapt. Dezemyn, alle vijf van Rotterdam; DE JONGE HERMANUS, kapt. Flint, van Middelburg; DE VROUW CORNELIA, kapt. Overjee, van Worcum.
De eerste dezer zijn aldaar gearriveerd de schepen DE GOEDE GEDACHTEN, kapt. Doyes; DE JONGE ANTJE, kapt. Schaaf; DE VLYT, kapt. Herman; DE VROUW HENDRIKA, kapt. Relster; DE VROUW FREDERIKA, kapt. Armens; DE TWEE GEBROEDERS, kapt. Stamp, alle van Rotterdam; DE VROUW ROLFINA, kapt. Boukens, van Dordrecht; DE VROUW MARGARETHA, kapt. Pott van Groningen; DE VROUW ARENTJE, kapt. Jong, van Delfshaven en CHRISTINA, kapt. Roelofs van Amsterdam; DE VROUW ROYSMA, kapt. Groot, van Zwolle.
De 2e zijn aldaar gearriveerd de schepen DE VROUW ANNA, kapt. Boss; DE TWEE GEBROEDERS, kapt. Doosjes, beide van Rotterdam; DE VROUW ANNEGINA, kapt. Boom en DE VROUW GEORGINA, kapt. Lok, beide van Delfzyl; DE AREND, kapt. Fleck en DE VROUW IDA, kapt. Cornelis, beide van Harlingen.
De 3e zijn aldaar gearriveerd de schepen DE GEZUSTERS, kapt. Smits, van Dordrecht en EDWARD, kapt. Overhand, van Rotterdam.

Afbeelding
Datum 06 mei 1816
Krant LCO - Leydsche Courant
Type bericht Binnenlandse berichten, diverse

Texel, 2 mei. Binnengekomen VROUW CORNELIA (opm: bunschip), kapt. A.J. Overzee van Londen.

Afbeelding