Inloggen
WIJCHERDINA - ID 15837


Kroniekberichten

Datum 22 december 1866
Krant PGC - Provinciale Groninger Courant
Type bericht Verkoop schepen

Advertentie. Mr. J.C. van Slooten, notaris te Veendam, gedenkt, ten verzoeke van zijn principalen, op vrijdag de 11e januari 1867, des avonds te 7 uur, in het gemeentehuis te Wildervank, publiek te verkopen:
Het in het voorjaar van 1863 voor het eerst naar zee gezeild het Nederlands schoenerschip WIJCHERDINA (opm: vlgs GNB: WICHERDINA), groot 126 tonnen, thans liggende te Rotterdam, met deszelfs uitmuntend inventaris, zoals het door kapt. K.P. van Dijken is bevaren. Inlichtingen zijn te bekomen bij de heren J.M. Meihuizen & Zoon, te Wildervank en ten kantore van de bovengenoemde notaris.

Afbeelding
Datum 05 januari 1867
Krant PGC - Provinciale Groninger Courant
Type bericht Verkoop schepen

Advertentie. Mr. J.C. Van Slooten, notaris te Veendam, gedenkt ten verzoeke van zijn principalen op vrijdag 11 januari 1867, des avonds te 7 uur, in het Gemeentehuis te Wildervank publiek te verkopen het in het voorjaar van 1863 voor het eerst naar zee gezeilde Nederlandse schoenerschip WIJCHERDINA, groot 126 ton, thans liggende te Rotterdam, met deszelfs uitmuntende inventaris, zoals het door kapt. K.P. van Dijken is bevaren. Inlichtingen zijn te bekomen bij de heren J.M. Meihuizen & Zn. te Wildervank en ten kantore van gemelde notaris.

Afbeelding
Datum 16 januari 1868
Krant PGC - Provinciale Groninger Courant
Type bericht Binnenlandse berichten, diverse

Veendam, 14 januari. Van het hier t’huis behorend schoenerschip WICHERDINA, kapt. Van Dijken, de 14e november l.l. van Dantzig naar Hull vertrokken en de 26e daaraanvolgende Elseneur gepasseerd, heeft men sedert niets vernomen.

Afbeelding