Inloggen
TITIA ALBERDINA - ID 13000


Kroniekberichten

Datum 06 november 1829
Krant PGC - Provinciale Groninger Courant

De schepen TWEE GEBROEDERS, kapt. J.R. Bossinga, van Leith, en de CHARLOTTE, kapt. Rasmussen, van Christiansand naar Calais, zijn voor 16 augustus wegens tegenwind te Ny Hellesund binnengelopen.
De schepen TITIA ALBERDINA, kapt. G.R. Klein, van Arendal naar Nederland, en de VROUW ANTINA, kapt. L. Bouman, van Koningsbergen naar Amsterdam, laatst van Christiansand, zijn voor 16 oktober wegens tegenwind te Flekkerøy binnengelopen.
Het schip CONCORDIA, kapt. M. Hauschildt, van Hamburg naar Port à Port (opm: Oporto) is na op Corksand vastgeraakt te zijn, weder af en op 26 oktober te Harwich binnengelopen.

Afbeelding
Datum 21 juni 1831
Krant AH - Algemeen Handelsblad
Type bericht Binnenlandse berichten, diverse

Delfzijl, 9 juni. Binnengekomen: TITIA ALBERDINA, kapt. Klein, van Riga, ligt in quarantaine; LAMMEGINA, kapt. Goosens, van Noorwegen; ALIDA, kapt. Van Laar, van Noorwegen; DE EENZAAMHEID, kapt. Hasker, van Noorwegen; RENSINA, kapt. Stuit, van Amsterdam; DE VROUW FEMMEGINA, kapt. Pronk, van Amsterdam; CATHARINA, kapt. Lever, van Amsterdam. 12 juni. HERMAN WEDEL, kapt. Hvistendahl, van Noorwegen.

Afbeelding